Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-06-2014 14:52:42
Voeding & Gezondheid

Tandarts buitenland (turkije)

Thomaspappe schreef op zondag 6 apr 2014, 10:30: in turkije is tandheelkunde in het algemeen niet overal dezelfde kwaliteit zoals in nederland,bovendien is ook niet iedere tandarts hetzelfde,er zijn goede en slechte zoals overal.
ik heb de ervaring dat de kwaliteit van de tandartspraktijken in istanbul veel beter zijn dan andere steden in turkije,zoals ankara of antalya,is niet te vergelijken.
tandarts erdal kumkumoglu spreekt native nederlands,maar ook duits en engels,heeft in istanbul eigen praktijk,is eigenaar van praktijkistanbul.kleine praktijk maar wel in het centrum van istanbul en heeft alle laatsde technologie en technieken om een perfecte tandbehandeling uit te voeren,zelfs veel beter dan nederlandse tandartsen,omdat hij regelmatig alle ontwikkelingen beheerst.
je betaalt 3 a 4 keer minder dan een begroting van je eigen tandarts en toch voor een betere tandartsbehandeling.dr.erdal is ook zeer hulpzaam,patientvriendelijk,dank nogmaals.

groeten
thomas