Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
beneda - 10-06-2014 16:15:08
Geldzaken & Recht

Lifecard

Bel me niet register helpt niet altijd. ik sta daar al lang ingeschreven en niemand zou mij mogen benaderen, maar:
lees goed (citaat van de site):
klant of klant geweest van het bedrijf of organisatie
blokkades in het bel-me-niet register gelden alleen voor bedrijven en organisaties waar u geen relatie mee heeft. ook al bent u ingeschreven in het bel-me-niet register, dan mag u toch nog gebeld worden door bedrijven of organisaties van wie u klant bent (geweest) voor een vergelijkbaar product of dienst. --einde citaat--
je mag dus gebeld worden door een bedrijf voor een vergelijkbaar product !!! (waar je ooit iets mee had? is lifecard dan de zelfde eigenaar als hotelbon-dinercard?)
ik werd vandaag benaderd door: http://www.lifecardkortingen.nl/ en voor € 100 krijg je dus kortingen ook voortaan op de supermarkten zoals: jumbo, c1000 etc. volgens de verkoper bespaar je alleen daarmee al € 50 per maand bij de super, echter ik vind dat nergens op hun site. wel weer gratis hotelovernachtingen, dinerclub kaart kortingen etc.
vrijdag krijg ik alles binnen, en ik denk dat ik het al weet, meteen annuleren......het is te ondoorzichtig voor me....