Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 13-06-2014 16:50:03
Huishouden & Energie

Afrekening

@appiewappie
of er een termijn is waarbinnen de woningbouw verenigingen hun eindafrekeningen voor stook en servicekosten moeten versturen weet ik niet,
maar weet wel dat ze daar heel lang over kunnen doen.
in mijn flat worden de digitale warmtemeters(verwarming) elk jaar op 31-05 uitgelezen en de afrekening komt pas midden of eind oktober!!!! het verbruik van gas/water/licht/tuin etc (servicekosten) word elk jaar per) 01-01 opgenomen en die eindafrekening komt midden of eind april!!!!
en aangezien de meeste mensen geld terugkrijgen denk ik dat ze dat doen om rente te vangen want zoals bijvoorbeeld hier in ede staan heel veel flats dus reken maar uit.
heb daar een keer de woonstede over gebeld en gevraagd waar die rente van al dat uitstaande geld blijft,werd toen gezegd dat dat geld (stookkosten) gebruikt word voor onderhoud aan de ketel enz enz, dus uitgeluld ben je.
begrijp best dat het een hoop werk is om van zoveel flats alles te berekenen maar alles gaat tegenwoordig met de pc en dat het daarom zo,n 4 a 5 maanden mot duren kan ik niet begrijpen.