Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
internetjurist - 14-06-2014 13:52:27
Geldzaken & Recht

Vast aan contract

@lyana2005

ik heb het aanmeldproces bij huurbegeleiding ook doorlopen en daarbij moet je de betalingsvoorwaarden met prijs (24 x 19,95) die overigens op elke pagina meerdere keren keurig vermeld staat echt zelf aanvinken! je kunt je niet aanmelden zonder dit aan te vinken! ook staat onder het tabblad nocure nopay:

u mag de totale kosten van de geboden dienstverlening, € 478,80 inclusief btw, over 24 maanden gespreid betalen. u ontvangt maandelijks een factuur per email van slechts € 19,95. wij brengen u geen extra kosten in rekening voor onze dienstverlening. en bij de veelgestelde vragen

ik heb inmiddels een woning gevonden waarom moet ik nog steeds betalen?

de kosten van het huurbegeleidingstraject worden verspreid over 24 maanden. gedurende deze periode kunt u nog steeds onbeperkt gebruik maken van al onze diensten zoals juridische bijstand in woongerelateerde zaken. wij brengen u geen bemiddelingskosten in rekening maar vragen slechts € 19,95 per maand.

kortom als je je aanmeld voor huurbegeleiding zijn daar kosten aan verbonden en als je dat niet wilt moet je je niet aanmelden of binnen 14 dagen annuleren. dat wordt overigens ook keurig in de opdracht tot dienstverlening vermeld.

consumenten gaan nonchalant om met aanmeldingen op internet maar hier is zeker sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst.