Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
natural - 14-06-2014 19:03:34
Geldzaken & Recht

Vast aan contract

Als je hen wilt bellen moet je een 0900 nummer bellen, wat me niet nodig leek als zij z.s.m. contact met mij op zouden nemen.
ondertussen heeft die beste vriend van mij voor voorlopig al een woning gevonden, is het contract uiteindelijk na 4 annuleringsberichten van mij aan hun kant stopgezet en ben ik niet geïnteresseerd meer in hun dienstverlening.
misschien zijn er mensen die het wel op een prettig vinden zo benaderd te worden door hen. misschien ben ik wel de enige die een negatieve ervaring met hen heeft gehad.
wie zal het zeggen?
ik kan alleen maar voor mezelf spreken, verder kom ik niet hoor... ;)

nb: mijn berichten zijn waarschijnlijk alleen interessant voor degene die ook zo'n ervaring heb gehad met dit bedrijf, in de zin van het vinden van herkenning. voor degene die dat niet hebben gehad en voor dit bedrijf op willen komen is het niet waarschijnlijk niet zo interessant.