Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
kokosnootje - 14-06-2014 23:07:48
Geldzaken & Recht

Betalingsregeling getroffen voor bezoek gerechtsdeurwaarder

[quote=carola.83 schreef op zaterdag 14 jun 2014, 20:54].......zo gezegd, zo gedaan en per mail direct een voorstel voor een betalingsregeling gedaan en diezelfde dag nog akkoord gekregen van dat bureau.......

weet je 100% zeker dat ze akkoord zijn? kan het zijn dat je de mail verkeerd begrepen hebt?

als je de mail nog hebt, zou je dan - met weglating van je privé gegevens - hier neer kunnen zetten, zodat wij ook even kunnen kijken wat er precies in staat?


jazeker, dit is 'em:

goedemiddag,

naar aanleiding van het telefonisch contact dat ik net heb gehad met een medewerker van het cjib (mevr.***) en een medewerker van u (mevr. ***), wil ik middels deze weg laten weten een betalingsregeling te willen treffen. het gaat om de vordering van het cjib van de maanden oktober, november en december 2013 en januari 2014, met een totaalbedrag van € 300,34.

graag zou ik het openstaande bedrag af willen lossen in termijnen van € 100,00 per maand. waarbij ik het eerste termijn per direct al over kan boeken, mits u hiermee akkoord gaat.

ik hoop spoedig iets van u te horen.

met vriendelijke groet,

.....



hun antwoord:

geachte ***

wij gaan akkoord met een betalingsregeling van € 100,00 per maand, ingaand 31 mei 2014.
wij verzoeken u om bij de betaling uw dossiernummer te vermelden.

de bevestiging zal per post volgen.

hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijke groet,

***



de bevestigingsbrief hebben wij echter nooit ontvangen...