Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 15-06-2014 17:08:55
Huishouden & Energie

Afrekening

In de meeste huur flats is het zo dat een voorschot bedrag voor de stookkosten betaald moet worden aan de hand van de voorafgaande verbruik en de kosten daarvan en dat voorschotbedrag word eens per jaar al dan niet veranderd als je minder verstookt hebt word het maandelijkse voorschotbedrag naar beneden aangepast.
maar ondanks dat ik het voorgaande stookjaar veel minder gestookt heb en daardoor het maandelijkse voorschot bedrag ook naar beneden ging heb ik het voorschotbedrag terug laten zetten op wat ik vorig stookjaar ook betaalde.
vorig jaar kreeg ik zo,n 450 euro terug en dat zal straks in oktober ongeveer hetzelfde bedrag zijn.
en heb dat gedaan omdat het beter is om elke maand iets meer aan voorschot te betalen en geld terug te krijgen want nogmaals bij een lager voorschotbedrag leg je het terug te krijgen geld niet apart dus zie ik het als een spaarpotje.
en voor tijger1 weet niet hoe het bij u zit maar het merendeel van de mensen heeft door de zachte winter bijna niet hoeven stoken(althans de meeste flatbewoners) ik heb het stookjaar 2011/2012 443 eenheden gebruikt met een teruggave van 450 euro (voorschotbedrag was 75 pm)heb het stookjaar 01-06-2013 t/m 31-05-2014 maar 28 eenheden gebruikt met een voorschotbedrag van 65 euro.dus dat word weer een leuke teruggaaf.