Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 15-06-2014 17:32:12
Huishouden & Energie

Afrekening

@komsja, ik denk dat tijger1 wel prima met geld kan omgaan (of zelfs heeft) maar bij onze jaarafrekening (die in april valt) kreeg ik bijna 950 terug. natuurlijk kunnen "stipte" mensen dan het maandbedrag lager zetten; ik ben net als jij, en nogmaals, velen met ons, gewend aan het hogere mandbedrag. wil dat ook zo laten. als ik, zoals eneco het naar beneden draaide, nou nee, dan heb ik "mijn potje" ook niet. dus wij doen het op onze en tijger1 op zijn manier, toch?

@tijger1, als je over hoge rente spreekt, 3% bij de zorgverzekering, mag wel hoog zijn maar op een bedrag van ruim €1.650,00 per jaar en dan 'maar' ca. €55,00 rente zet eigenlijk ook geen zoden aan de dijk. en sparen is nu eenmaal niet echt mogelijk. dus ieder moet maar doen wat voor hem/haar het beste is.