Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 17-06-2014 06:13:28
Voeding & Gezondheid

Hoge kosten specialist

Door de formulering is nog niet duidelijk of de 160 euro het hele bedrag is, het woord gedeeltelijk kan wel of niet van toepassing staan omdat het tussen haakjes staat.

ik zou even contact opnemen met de klantenservice van de fbto via het nummer (058) 234 56 78. in het keuzemenu kiezen voor optie 1 (zorgverzekering) en dan optie 2 (vraag over eigen risico). je kunt dan de dbc code vragen en deze hier weer plaatsen of het probleem aan de klantenservice voorleggen met de vraag om een toelichting.

het idee achter het invoeren van het eigen risico is dat mensen meer prijsbewust worden en ook vaker vragen gaan stellen. het is natuurlijk ook een beetje raar dat de huisarts gaat doorverwijzen naar een specialist en de specialist al na 20 seconden kijken je weer wegstuurt.