Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ex
exclamaat - 17-06-2014 10:45:17
Geldzaken & Recht

Bijdrage amazon teak

Beste eef 2014,

bij vtp hebben zich inmiddels meer dan 1400 belanghebbenden aangesloten. het bestuur wordt door de leden gekozen uit de leden. dus de belangen van bestuur en leden zijn gelijk. www.vtpteak.nl
ik wacht het verslag af van de laatste ledenvergadering die speciaal over dit punt mbt omvorming gaat.
gisteren werd ik gebeld door atf. of ik al akkoord was. ik vroeg wat er zou gebeuren als ik niet akkoord zou gaan. de man zei dat ik dan een schuldbekentenis zou krijgen van goodwood en die was niets waard omdat goodwood failliet was.
kortom; kakelen als een kip zonder kop. hoe durft zo iemand participatiebezitters te bellen met zulke onzinverhalen.

het liefst zou ik zien dat alle participanten zelf het heft in handen nemen en een stichting oid. opzetten van waaruit het beheer en de verkoop ter hand wordt genomen. transparant en democratisch.
het feit dat er zoveel wolven en ratten op die participaties loeren betekent dat het teakhout wel degelijk meer waard is dan een grijpstuiver! laten we ons niet in de luren leggen met verhalen dat het vrijwel niets waard is en dat je het beter voor niets van de hand kan doen. zo is ook niet inzichtelijk hoeveel units je bij omvorming terugkrijgt en wat een unit waard is.
maar ook; met de participaties heb je een recht in handen en dat is geregistreerd bij satt in amsterdam. als je aandelen hebt (of units) kan het zomaar zijn dat die naar waarde nul gaan als de bv failliet gaat of een andere truuk wordt uitgehaald. 225.000.000 euro zit er geïnvesteerd in het teakhout. reken maar dat er mensen zijn die daar wel een lange termijn sluw plan voor hebben om dat in handen te krijgen. of misbruik willen maken van de onzekerheid bij participatie houders.

het oorspronkelijke bestuur bij satt, goodwood en atf was betrouwbaar met minister braks. daarna is het mi. overgenomen door graaiers die bewust geen transparant handelen vertonen. en misbruik maken van de ongeorganiseerdheid van de participatiehouders. sluit je aan bij vtp; je enige kans om nog zoveel mogelijk van je investering terug te kunnen krijgen.

!exclamaat!