Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-06-2014 17:08:47
Voeding & Gezondheid

Plastic verpakking vlees

Mijn bakje kan natuurlijk niet goed schoon zijn, maar dat geldt voor alle zelf meegebrachte bakjes, potten, blikjes e.d.
in voornoemde uitzending van kassa groen kwam een vrouw bij een winkel met verse olijven die ze in haar zelf meegebrachte glazen pot liet doen.
ja, die kan natuurlijk ook niet goed schoon zijn. dan ligt de verantwoording bij haar zelf en niet bij de winkelier.
maar zo kun je natuurlijk blijven doorgaan en dan kom op het eind van het liedje toch weer bij die plastic verpakkingen uit.
en wat ik eigenlijk nog het meest vervelende vind van dat papier met plastic laagje is dat je dat plastic bijna niet van het papier afkrijgt, met als gevolg dat je het in de vuilnisbak moet gooien, want het kan niet bij het oud papier en ook niet bij het plastic afval, dus weer afval wat je eigenlijk niet wilde.
en dan vraag ik me toch af: hoe kan dit anders en dus milieuvriendelijker opgelost worden?