Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 17-06-2014 17:55:02
Vakantie & Reizen

Webshops betrouwbaar?

Er zijn grofweg twee groepen asielzoekers te kenmerken. mensen die hier naartoe komen om het geluk te zoeken, en mensen die hier naartoe komen omdat ze in gevaar zijn. in ieder geval de eerste categorie kunnen we (vind ik) niet zomaar wegsturen.

er gaat volgens mij ook vooral veel geld zitten in de procedure waarbij iemand uiteindelijk meestal weer terug moet. terwijl mensen die mogen blijven het meestal goed doen en niet in de criminaliteit terecht komen maar een baan vinden.

vorige week las ik een nieuwsbericht waarin stond dat 450.000 mensen vorig jaar de dupe zijn geworden van fraude of oplichting bij internet aankopen of verkopen. het gaat dus niet alleen om webshops daarbij maar zegt wel iets over de schaal van dit probleem wat niet toe te rekenen is aan een paar asielzoekers lijkt me.

tenzij iemand aan kan tonen of aannemelijk kan maken dat er een verband is tussen het betrouwbaar zijn van webshops en asielzoekers stel ik ook voor de de discussie elders of helemaal niet te voeren.