Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 18-06-2014 11:27:42
Auto & Vervoer

Opgelicht

Er komt helemaal geen deurwaarder langs om 600 euro op u te verhalen. daar moet toch echt een rechter aan te pas komen. zonder vonnis is een deurwaarder machteloos. staat het dan zo in de brief dat er een deurwaarder langskomt?

maar dit is weer het gewone proefpakkettengajes. in de algemene voorwaarden staat dat je aan vervolgzendingen vastzit, dat mag zo niet.

maar al zou het wel zo mogen (is niet zo) dan nog houdt het bedrijf zich er niet aan.

na de zichttermijn van 14 dagen op de kennismakingszending geeft u aan de zending en het lidmaatschap onder de hier beschreven voorwaarden onherroepelijk te aanvaarden.

u heeft bewijs van terugzenden van het product en ook nog gemaild. zelfs als je je braaf afmeldt gaan ze achter je aan. hopeloos bedrijf.

maakt u zich verder geen zorgen. er komt geen deurwaarder met een dagvaarding. komt die wel dan legt u fijntjes bij de rechter uit hoe het is gegaan. krijgen ze ook nog proceskosten aan hun broek.

dien ook een klacht in bij de acm over zowel hebbespulletjes als de werkwijze van dit incassobureau.

klik https://www.consuwijzer.nl/klacht-indienen-bij-consuwijzer">hier