Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 18-06-2014 17:31:14
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen om mijn zonen mee te laten betalen?

Een moeilijk geval mieloes.
in zoverre moeilijk dat je de oplossing toch bij en in je zelf moet zoeken, een ander kan je daar namelijk niet mee helpen.
jullie hebben jaren geleden je verdriet moeten verwerken maar dat "ach ja, toe maar" gevoel kan niet in het oneindige doorgaan als je zoons op het moment zo egoïstisch en zelfzuchtig bezig zijn.
het kan door de leeftijd komen, maar misschien ook een bepaalde karaktertrek die, als ze ouder worden wel zal bijtrekken.
je zult dus zelf moeten optreden en flinker op moeten treden, en de manier die zoekster in de eerste reactie beschrijft lijkt me als eerste stap de beste.
misschien worden ze dan een beetje met de neus op de feiten gedrukt en gaat er iets bij hun ontwaken, mag ik hopen.
nogmaals, niemand kan die gasten een pats om hun oren geven, en jij zult je moeten herpakken als je niet wilt dat het altijd zo door blijft gaan...
zij vinden het namelijk wel best zo, en dat is geen slechtigheid, en daar zijn ze beslist niet de enige in, mijn eigen zoon had ook die ideeën, totdat ie in de buitenlucht stond, maar zo veer hoef jij niet te gaan uiteraard, maar je moet wel optreden als je het anders wilt hebben
suc6 en wees flink, je mag ze best hun doppen eens openen hoor, je bent geen slaaf van hun.