Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kw
kwebbel035 - 19-06-2014 20:36:54
Auto & Vervoer

Treinkaartje ns

Om het even duidelijk te maken met het voorbeeld uit de vraag.

stort 40 euro op één kaart, naar amsterdam is 13 euro, dus resteert 27 euro. terugreis is weer 13 euro, blijft er 14 euro op de kaart staan. volgende keer stort je er 20 euro bij. dan start je dus met 34 euro, minus 13 euro is 21 euro, waarmee je dus ook nog terug kan. aan het einde staat er nog 8 euro op de kaart, dus twee maal retour amsterdam voor 60 euro, waarvan er 8 euro op de kaart blijven staan.

om het even duidelijk te maken wij zijn met zijn tweetjes mijn man en ik dus je moet 2 kaarten hebben ik 1 en mijn man 1 je kan niet met zijn tweetjes op 1 kaartje reizen he en mijn dochter had ze al aangevraagd voor ons lief bedoeld maar veels te duur dus met dat systeem voor bv 3x per jaar als je er dus ieder 20 euro moet laten staan minstens .anders kom je bij de terugreis niet meer terug dan moet je weer inchecken want er moet 20 euro op staan .en hoe je het went of keert je blijft ook al koop je een los kaartje weer meer geld kwijt dus . dus hoera voor de ns