Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-06-2014 09:40:58
Voeding & Gezondheid

Die psychiater wil het niet voorschrijven

Je had beter wel op kunnen nemen toen de psychiater terugbelde. seroquel is waarschijnlijk in combinatie met oxazepam geen goede combinatie. het is wel vreselijk als je niet kunt slapen, daar weet ik alles van. maar de combinatie van medicijnen moet wel verantwoord zijn. misschien valt er nog wat anders te proberen dan seroquel. het is ook niet duidelijk waarom je stopte met het afbouwen van de oxazepam. was dat nodig?

mijn advies, ga eens met je huisarts praten. misschien moet je naar een andere psychiater waar je een betere band mee opbouwt. het kan best zijn dat deze gelijk heeft, maar op de een of andere manier kan die het jou niet zo vertellen dat je begrijpt dat dit de beste methode is.

verder kunnen we je hier ook niet helpen. ga naar je huisarts, dat is echt het beste!