Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 22-06-2014 09:34:01
Voeding & Gezondheid

Fit 4 free (f4f) opzegtermijn klopt niet

[quote=alfatrion schreef op zondag 22 jun 2014, 01:36][quote=tijger1 schreef op zaterdag 21 jun 2014, 22:31]dat de voorwaarden niet zo zijn als ze horen te zijn, maakt niet dat ze het geld terug kan vragen over die periode dat ze wel van de sportschool gebruik gemaakt heeft, terwijl de voorwaarden niet klopten.
en welke rechtsgrond bestaat er voor die vergoeding? de overeenkomst die van rechtswege is beƫindigd op 8 augustus 2012?


ik begrijp echt niet waarom u er van alles bijsleept. de ts heeft gesport, dus van die voorzieningen gebruik gemaakt, daarvoor moet betaald worden en dat is ook gebeurd. je kunt niet met terugwerkende kracht dat geld terug vorderen omdat er fouten staan in de algemene voorwaarden.

pas nu de ts opzegt, hoeft ze zich uiteraard niet aan die foute voorwaarden de houden. heel simpel.