Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gn
gnaas - 22-06-2014 10:16:18
Voeding & Gezondheid

Fit 4 free (f4f) opzegtermijn klopt niet

Ondertussen heb ik die 3,5 weken extra maar ook voldaan aan f4f, zonder boete/verhoging van aanmaningskosten a 9 euro.
ik verwacht er nu nooit meer iets van te horen, maar mochten zij toch achter de boetegeld aan gaan zitten dan ga ik opnieuw mijn standpunt van 1 maand opzegtermijn innemen en alsnog het geld storneren (corrigeer ik het wel van twee incasso's geleden want dit mag tot 13 maanden na dato heb ik gelezen. of dat lukt zien we dan wel)

ik heb vorige week nog telefonisch contact gehad met f4f. mijn schoonvader was namelijk tegelijk met ons begonnen daar en wij wilde samen tijdelijk het abo stopzetten, om na de zomer weer verder te gaan. nu heeft f4f zijn melding van dit opzegverhaal en periode wel gehonoreerd, oftewel die 11 euro hoefde niet meer betaald te worden. aan de telefoon hebben zij hun gegevens erbij gepakt en ik kreeg alleen maar te horen dat haar collega dit nog te horen zou krijgen omdat zij verkeerd gehandeld zou hebben hierin. lekker consistent zijn ze, en arme collega die blijkbaar wel haar best doet zal waarschijnlijk gestraft worden daarvoor. echt een onzin.

ik raad f4f echt te strengste af. (vestiging in almere)
- airco of verkoeling werkt niet. in de zomer is er gewoon niet te sporten ivm extreme warmte wat zij al jaren zeggen te fixen en dus niet doen.
- gemiddeld 30-45 minuten wachten op begeleiding voordat ze dus tijd hebben voor je. zelf in rustige periodes. als je een uur of anderhalf uur wil gaan sporten heeft dat geen zin meer dus.
- heeft ook wellicht met airco te maken maar afvoer van warme en zweet lucht is er nauwlijks. bij het sporten ga je vanzelf steeds zwaarder en dieper ademhalen. ik kan je vertellen dat dit echt geen pretje is.
- en uiteraard het gedoe omtrent opzeggen. duidelijk aangegeven dat wij na de zomer het weer willen oppakken maar blijkbaar is 11,27 euro een te groot dispuut.
- pasje inleveren in vestiging zelf wilde ze eerst zonder bewijs doen "was al in systeem verwerkt". ja daag. bewijs op papier gevraagd en na wat moeite gekregen toch hebben wij de incasso's geblokkeerd om tegen te gaan dat ze alsnog kosten voor het pasje incasseren.

wat een drama !