Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 22-06-2014 18:09:25
Voeding & Gezondheid

Fit 4 free (f4f) opzegtermijn klopt niet

[quote=zoekster schreef op zondag 22 jun 2014, 08:45][quote]alfatrion schreef op zondag 22 jun 2014, 02:00
ik kan me vergissen, maar volgens mij is de wet van dam is ook van toepassing op huurovereenkomsten.
je vergist je behoorlijk!!
https://ictrecht.nl/contracten-en-algemene-voorwaarden/huur-valt-niet-onder-wet-van-dam/">klik
maar niet omdat het een bijzondere overeenkomst is, zoals jij beweerde. je hebt hier overigens een punt. maar het regiem voor algemene voorwaarden is wel van toepassing.

[quote=zoekster schreef op zondag 22 jun 2014, 08:45]de ene keer zeg je over contracten voor onbepaalde duur dit
je kunt mij niet kwalijk nemen dat jij het niet begrijpt, als je niet wilt kijken naar de context waarin uitlatingen gedaan worden. met de tekst in het eerste citaat geef ik de werking aan van het moeten opzeggen tegen een bepaalde dag van de maand. dit staat los van de vraag of dit of dit onredelijk bezwarend is.

in plaats van als maar hameren op dat jij mij niet begrijpt, kun je ook eens proberen om je eigen standpunt toe te lichten.

[quote=zoekster schreef op zaterdag 21 jun 2014, 22:45]dit gaat over gewone abonnementen, die kunnen niet in hun voorwaarden zetten dat je per de eerste moet opzeggen als je in de periode zit van onbepaalde duur.
geef eens aan waarom het niet zou kunnen om in de algemene voorwaarden op te nemen dat er moet worden opgezegd tegen de eerste van een maand met een opzegtermijn van 0 dagen.