Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 22-06-2014 21:23:36
Voeding & Gezondheid

Fit 4 free (f4f) opzegtermijn klopt niet

Dat doet er zeker toe. om te beginnen betekent dit dat de automatische incasso's onterecht zijn. de machtiging geld namelijk alleen voor de duur van de overeenkomst.

=artikel 6:203 lid 1 bw: degene die een ander zonder rechtsgrond een goed heeft gegeven, is gerechtigd dit van de ontvanger als onverschuldigd betaald terug te vorderen.[/quote=artikel 6:203 lid 2 bw: betreft de onverschuldigde betaling een geldsom, dan strekt de vordering tot teruggave van een gelijk bedrag.
het eindigen van de overeenkomst heeft als gevolg dat deze niet meer aangedragen kan worden als rechtsgrond. en wanneer er geld betaald wordt overgemaakt of afgeboekt zonder dat hiervoor een rechtsgrond bestaat dan moet dit terug betaald worden.