Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 23-06-2014 23:17:16
Geldzaken & Recht

Heeft pensioenopbouw nut?

@ftm

dan mogen we dus wel meelij gaan krijgen met de mensen die tonnen verdienen. ach wat zielig die krijgen geen huurtoeslag, zorgtoeslag, betalen het maximum voor thuiszorg of opname in een verpleegtehuis.


wat een flauwekul

als mathijs nu al die toeslagen heeft, heeft hij al een minimum inkomen en dan gaat hij er eigenlijk op vooruit als hij aow krijgt, met daarnaast nog pensioen. en dan krijgt hij wellicht wat minder toeslag hier en daar of moet zelf meer betalen voor het een en ander.

net zoals iedereen die wat meer verdient dan het minimum.

maar zoals gezegd, hij hoeft zijn pensioen niet op te vragen, dan houdt hij alleen die vorstelijke aow over en kan hij alle toeslagen incasseren die hij wil. of hij speelt de filantroop en geeft zijn pensioen aan een goed doel.

hiep hoi, de toeslagen stromen binnen.