Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 25-06-2014 12:30:38
Huishouden & Energie

Roestvorming op rvs-ikea-inbouwapparatuur - meer ervaringen?

Op de site van ikea staat duidelijk beschreven dat het om roestvrij staal gaat en geen roestvast bij de afzuigkap en spoelbak.
roestvast staal kan wel degelijk roesten, maar dan hadden ze dat er bij moeten zetten dat het om roestvast staal ging en niet zoals nu vermeld, roestvrij staal.
de gaskookplaat heb ik niet kunnen vinden maar ik neem aan dat daar ook de vermelding roestvrij bij stond.
je zit nog ruim in de garantietermijnen, afzuigkap 5 jaar, spoelbak 25 jaar, dus ik zou daar zomaar geen genoegen mee nemen, met de roestvorming niet maar met die afwijzing van de claim sowieso ook niet als ik zo zie wat de prijzen zijn.
hoe heb je die claim gemeld?
anders zijn er voldoende klachtensites waar je je klacht kunt melden riching ikea.
na het melden van de klacht wordt er contact opgenomen met het bedrijf waar de klacht tegen gericht is, die geeft een weerwoord en meestal wordt het dan wel "in den minne geschikt".