Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
clifford - 25-06-2014 21:00:16
Garantie & Verzekeringen

Is een tablet in je ruimbagage verzekerd?

Voor smaad ben ik al helemaal niet bang en wie leest er nu inderdaad alle voorwaarden wanneer er een reisverzekering wordt afgesloten bij een reis. en inderdaad je hoeft geen reisverzekering af te sluiten via corendon maar dat is toch gemakkelijk. nu weet ik wel beter dat ik dat niet meer doe omdat het unigarant is. wat jullie als kostbaarheid zien is voor mij niets anders als een gebruiksvoorwerp net als een tandenborstel of scheerapparaat. en bepalen jullie nu ook al wat iemand wel of niet in zijn handbagage moet vervoeren?
even voor de goede orde, men mag 7 kilo aan handbagage meenemen. ik heb in mijn handbagage 5 kilo aan accus voor mijn zuurstofconcentrator, daarbij ook nog medicijnen, wat rommeltjes en o ja, ook nog een i-pad. 7 kilo dus. waar laat ik nu de windows tablet waar ik mee moet werken? juist in de reiskoffer. wat vreemd is, mocht er wat gebeurd zijn met de koffer dan waren de tassen á 800,- € wel verzekerd en de tablet van € 500,- niet. vreemd toch.
sommige mensen hebben nu eenmaal wat meer te besteden als een ander en dan kan je niet alles als handbagage meenemen.