Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ampi
ampi - 26-06-2014 02:03:14
Winkels & Webshops

Supermarktaanbiedingen

[quote=mathijs_b schreef op woensdag 25 jun 2014, 22:43]oplossing is heel simpel,
zolang geen kennelijke fout gemaakt wordt (b.v. krat bier voor 12 ct i.p.v. 12 euro) moet de winkel verkopen voor de prijs die erbij staat. dat staat, voor zover ik weet, in de wet.
als de prijs in een bepaalde periode geldig is, moet die op het prijskaartje staan, anders mag dat kaartje pas geplaatst worden als de prijs geldt.


klopt! mijn emté supermarkt doet het goed. daar staan op zondag zowel de aanbiedingen van de lopende week, als die van de week erna (die op maandag ingaat) in de winkel en krijg je die allemaal voor de actieprijs die erbij staat. maar je moet wel opletten bij de kassa, want soms zijn de actieprijzen van de nieuwe week nog niet allemaal in de computer ingevoerd!

wat de aanbieding bij ah betreft:
met 'combineren mogelijk' wordt bedoeld dat de actie 1 plus 1 gratis ook geldt als je één zak roerbak plus één pak verse pasta koopt. per zak/pak wordt bij de kassa dan 50% korting van de normale prijs afgetrokken. maar inderdaad, erg duidelijk was het niet, want zelfs de cassiére bij mijn ah moest het eerst aan de bedrijfsleider vragen.