Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 26-06-2014 05:23:28
Vakantie & Reizen

Vlucht24 boekingssite stuurt extra rekening

Iv. kosten, incassering van de reisprijs

voor de bemiddeling door unister kunnen kosten ontstaan. deze worden in het kader van de betreffende boeking separaat in rekening gebracht. voor de bemiddeling van vluchtboekingen en hotelboekingen zijn daarnaast de bijzondere voorwaarden onder paragraaf v 2. resp. paragraaf vi 1. van de algemene voorwaarden van toepassing.

indien u ervoor kiest om per creditcard of per automatische incasso te betalen, machtigt u unister om in opdracht van de dienstaanbieders het verschuldigde bedrag van uw creditcardrekening af te boeken of van uw bankrekening te incasseren of in het geval van een rechtstreekse incasso de betreffende gegevens aan de dienstaanbieder door de geven zodat hij de vordering kan incasseren. voor zover de betaling (credit card / automatische incasso) door unister wordt afgewikkeld, kan het gehele bedrag of een deel van het bedrag door aeruni gmbh of aerticket ag (zogenaamde fulfillment partners) afgeboekt worden. de details zijn op de factuur na te lezen.

v. bijzondere regelingen in geval van boeking van vluchten

2. voor een deel van het bemiddelingsaanbod voor vluchten brengt unister kosten voor de bemiddeling en de daarmee verband houdende services in rekening. in het boekingsproces wordt op deze kosten uitdrukkelijk en separaat verwezen.

algemene voorwaarden http://www.vlucht24.nl/service/terms">klik