Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-06-2014 11:22:34
Garantie & Verzekeringen

Schandalige behandeling na 4 jaar klant bij centraal beheer

[quote=ckleingeld schreef op woensdag 25 jun 2014, 22:33].... omdat tijdens mijn vakantie mijn telefoon beschadigd was geraakt en niet meer werkte. de claim werd meteen ingewilligd omdat het werd gedekt door de "kostbaarheden buitenshuis verzekering".
als u hiervoor al verzekerd was, dus voordat u uw partner aanmeldde, dan is er m.i. niets aan de hand. als u uw partner niet zou hebben aangemeld, dan zou u deze toch ook vergoed gekregen hebben?

[quote=ckleingeld schreef op woensdag 25 jun 2014, 22:33].... inmiddels heb ik met 3 medewerkers van centraal beheer gesproken en het interesseert geen van allen dat ik al 4 jaar klant ben....
verzekeringsmaatschappijen interesseren het geen één malle moer of u nu 1 jaar klant bent of 50 jaar. verzekeringsmaatschappijen willen maar één ding: geld binnenhalen.
zij zullen per definitie, als het ook maar enigszins mogelijk is, zoveel mogelijk claims afwijzen. dat is inherent aan dit soort maatschappijen. pas als u doorgaat zullen zij mogelijk bakzeil halen.

[quote=ckleingeld schreef op donderdag 26 jun 2014, 00:31]mijn eigen premie van ruim €500 was uiteraard al voldoen.
wat ik u aanraad, is een formele klacht indienen met als argument, dat u deze telefoon ook vergoedt zou hebben gekregen, als u uw partner niet aangemeld zou hebben.
het is tenslotte niet de telefoon van uw partner.

de aanhouder wint (soms). en zolang er geen kosten aan zijn verbonden, kunt u altijd doorgaan met 'verhaal' halen.

ps: waarom moeten sommige personen altijd met dat belerende vingertje zwaaien? ts heeft toch al toegegeven, iets niet geheel correct gedaan te hebben.....??

gr. hutch