Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 26-06-2014 12:31:29
Computers & Telefonie

Online.nl slechte internetverbinding, opzeggen contract mogelijk?

[quote=chakir31 schreef op donderdag 26 jun 2014, 11:00]@crewmember: waar zeg ik dat ik bepaal hoe jij je moet gedragen? ik heb gewoon geen boodschap aan je niet functionele en niet inhoudelijke mening. dit is geen discussieforum.
ik stelde een vraag en ik heb daarbij eenmaal gezegd dat ik het belachelijk vind dat online.nl verhuiskosten rekent om de eerdere genoemde redenen. vervolgens ben jij daar continue overheen gevallen.

en er komt geen monteur langs voor die verhuiskosten. de verbinding ligt er al, men verwacht dat je de verbinding zelf installeert. er is mij tevens verteld dat indien ik gebruik wens te maken van een monteur ik extra moet betalen. dus waar heb je het nou over?

zeg werk jij soms bij online.nl? want dan zou je toch echt beter moeten weten.

ook voor jou geldt, dat ik niet meer in zal gaan op je reacties.

inmiddels geeft online.nl aan dat ze bezig zijn met alternatief voor mijn slechte verbinding. er komt iig een andere oplossing dan de huidige. zo zie je maar weer, als men het aanvecht en de onredelijkheid aan de kaak stelt, dan volgt er wel een oplossing ....gelukkig maar.
als ik naar lieden zoals jij zou luisteren, dan had ik nu bij de pakken neer moeten liggen!

@zoekster: bedankt! aan jou heb ik tenminste wat!

als je goed zou lezen, zou je zien dat het om een monteur gaat die de verbinding in de schakelkast in je straat komt verleggen. niet die in je huis. dat is inderdaad wat anders ja.