Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 26-06-2014 12:53:44
Garantie & Verzekeringen

Schandalige behandeling na 4 jaar klant bij centraal beheer

U wijzigt uw polis ivm het bijschrijven van uw partner. daardoor ontstaat er een nieuw contract met een bijbetaling van een stukje premie voor die polissen. u betaalt die aanvulling niet en ook niet op tijd na de herinnering. ergo geen dekking voor eventuele schades na die wijziging. dekking wordt pas weer hersteld ná ontvangst van de betaling. dekking over de periode van niet betalen wordt niet hersteld en u hebt ook geen recht op restitutie voor die periode.

als in dat pakket ook nog de auto verzekerd zou zijn, zou u zelfs in die periode nog een boete hebben kunnen krijgen van de rdw.

en zo klein zijn die lettertjes niet meer tegenwoordig en u kunt het in alle polissen nalezen. en nee, dat gaat niet tegen de nederlandse wet in.