Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fury
fury - 26-06-2014 14:53:45
Garantie & Verzekeringen

Schandalige behandeling na 4 jaar klant bij centraal beheer

[quote=tenormin schreef op donderdag 26 jun 2014, 14:39]natuurlijk is het gevoelsmatig lullig dat zoiets op die manier afgehandeld word, maar zo gaat het nu eenmaal in verzekeringsland. en daar komen geen "gevoelens" bij kijken. dat is jammer, maar ja, c'est la vie.

en daarom doe ik alleen zaken met bedrijven waar ik wel een goed gevoel van krijg, het hele probleem is dat we als consumenten allemaal maar accepteren "dat het nou eenmaal zo werkt". daarom trappen we met z'n allen in woekerpolissen en vinden we het normaal dat we vanwege een "vormfoutje" keihard genaaid worden.

als ik al 4 jaar lang automatisch voor iets betaal, dan zou die rekening met een lullig bedragje van 28 euro ook niet hoog op mijn prioriteiten lijstje staan. dat kan je een consument niet kwalijk nemen!

iedereen die het normaal vindt dat de polis niet geldig is doordat er een klein deel van het totaal bedrag technisch gezien een dag te laat op hun rekening stond spoort echt niet. zeker niet gezien het feit dat het grootste deel netjes automatisch geincasseerd is. er was dus geen enkele sprake van moedwille wanbetaling.

overigens vind ik het ontzettend schraal van cb dat ze zichzelf zo voor lul zetten, zeker voor een relatief klein bedrag. maar het geeft je wel te denken, wat als je forse schade aan je auto hebt... of aan je huis... of erger, als je voor flinke kosten komt te staan doordat je ziek wordt. laten ze je dan ook zo in de steek op het moment dat ze ergens in de kleine lettertjes een uitzondering kunnen vinden!?