Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 28-06-2014 08:39:08
Elektronica & TV

Abbo dagblad

Dat mag, flessebon.

=zoekster schreef op vrijdag 27 jun 2014, 13:34: u wordt helemaal misleid door het antwoord van mahadma.
het jouwe klopt ook niet helemaal.

vernietiging brengt met zich mee dat de overeenkomst nooit is verlengt. opzeggen is dan nutteloos.
bovendien is hier dan sprake van "ongevraagde levering van zaken" en daarvoor hoeft geen vergoeding te worden betaald (art. 7:7 bw). en heeft ts dus een vordering op de telegraaf wegens onverschuldigde betaling.

een maand opzegtermijn mag ook gehanteerd worden bij een verlenging van drie maanden. het betekend dan dat je een maand in acht moet nemen voor de vervaldatum. als de vervaldatum op 1 februari ligt dan moet er op gezegd worden voor 1 januari.


=zoekster schreef op vrijdag 27 jun 2014, 13:34: nee, u zit helemaal niet vast aan een half jaar telegraaf. in de voorwaarden kunnen ze een stilzwijgende verlening van maximaal 3 maanden bedingen. niet langer. maar dat kan alleen als dat in de algemene voorwaarden staat.

=zoekster schreef op vrijdag 27 jun 2014, 13:34: omdat de av vernietigbaar zijn, kunt u per direct opzeggen.

u hoeft niet eens een maand opzegtermijn in acht te nemen. want dan zou in de algemene voorwaarden moeten staan, dat u na de eerste contractsduur het abonnement overgaat in een contract voor onbepaalde duur.