Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agneske - 30-06-2014 11:28:40
Garantie & Verzekeringen

Auto dubbel verzekerd,geen geld terug

Mahadma: de auto was altijd bij unive verzekerd (zoon) en is overgezet op mijn naam omdat ik de auto het meest ga gebruiken in fr. dus weer bij unive een gewone wa verzekering met groene kaart. alleen was het maar nodig voor 7 dagen. bij terugkomst in nl ben ik naar het unive-kantoor gegaan: 1.mijn carte grise kaart (kentekenbewijs) 2.afmelding bij rdw (wegenbelasting!) en 3.copie polis verzekeringsmij generali laten zien. op dat bijkantoor vonden ze mijn verzoek om restitutie heel begrijpelijk.
ik was dus erg verbaasd over dat telefoontje van de unive-boss die me probeerde duidelijk te maken dat unive extra risico heeft gelopen, ?????????? nee ik loop risico, moet dubbel verzekering betalen!
ron: zie bovenstaande.