Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xi
xion - 30-06-2014 12:26:25
Garantie & Verzekeringen

Reisverzekering ing

Ikzelf vind ook dat de sleutel gedekt moeten zijn. hoe zit het met je inboedelverzekering dekt die het niet als je je huissleutels bent verloren. weet iemand of er uberhaubt een verzekering bestaat waar je dit soort dingen kunt verzekeren.

wij zijn 2 uur voordat we op vakantie zouden gaan is er bij ons ingebroken. onze autosleutels werden meegenomen en de auto ook. doordat ook onze tassen met paspoort en geld en pasjes werden gestolen en ook huissleutels,konden we niet op vakantie.
gelukkig werd de auto teruggevonden doordat de daders in een politie vuik terecht kwamen. en onze handbagage met portemonnee met pasjes werd later teruggevonden.
we moesten alles vervangen,konden we niet meer op vakantie gaan en we hadden geen annuleringsverzekering,dus ook onze reissom kwijt,gelukkig wel een reisverzekering en ook inboedelverzekering . doordat ik ergens anders woonde,dekte de reisverzekering mijn bagage. de andere dingen die werden weggenomen bij mijn vriend vielen onder de inboedelverzekering. ik kreeg hier alleen niets van. ik wil hiermee aantonen dat het best ingewikkeld is ik zou in ieder geval niet bij laten zitten. in ieder geval je verzekering opzeggen bij de ing. want wat heb je aan een verzekering als ze zo moeilijk doen met uitbetalen als je schade hebt. eventueel zou je een compromis kunnen vragen door te vragen of ze de helft betalen.