Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jh
jheshof - 30-06-2014 13:09:40
Garantie & Verzekeringen

Reisverzekering ing

Heb hetzelfde. autosleutel verloren in de vakantie. had ook geparkeerd bij schiphol. een nieuwe kost mij eveneens 185 euro. kan dat ook niet verhalen op de doorlopende reisverzekering; wel op de autoverzekering omdat interpolis zo coulant is dit te beschouwenals buiten kijn schuld. daarnaast schijnt het zo te zijn dat in het buitenland gezocht wordt naar de bijbehorende auto (geen idee hoe ze daar achterkomen) om alsnog die auto te stelen. zou vooral bij nieuwe auto's voor komen.
kortom, ik wacht deze week nog af. mogelijk ligt hij gewoon nog in het gehuurde appartement en wordt e.e.a opgestuurd. sunweb stuurt de reisleidster langs. wordt de sleutel niet gevonden dan mag ik declareren.
interpolis: glashelder. als ing ook dit weigert dan snel overstappen. moet erbij zeggen dat ik wel al risk ben verzekerd.