Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lindatexel
lindatexel - 30-06-2014 14:13:07
Geldzaken & Recht

Bekeuring parkeren in berm van voorrangsweg

De voorrangs weg was buiten de bebouwde kom, de auto was naast de dam van een agrarisch a blok geparkeerd, dit doen we vaker als er werkzaam heden worden verricht op het land en nu in deze tijd is het erg druk. volgens de parkeer wacht moeten we de auto maar op de ( eigen)dam parkeren, dat is erg handig als je er langs moet met agrarisch werktuigen e.d.
er is nergens in deze berm een parkeer verbodsbord, het is een gewone voorrangsweg ( gele ruit) met een brede berm en bermsloot langs een agrarisch perceel met dam. in alle lesmateriaal van rijscholen staat dat er wel in de berm geparkeerd mag worden, maar niet op de rijbaan, maar onze parkeerwacht zegt dat dit allemaal fout is. gek genoeg heeft hij op het proces verbaal "staat op rijbaan"gezet.