Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolandaommen - 30-06-2014 14:44:42
Huishouden & Energie

Wel betalen maar geen verwarming

[quote=mahadma schreef op maandag 30 jun 2014, 12:07]los van alles: die € 1200 op jaarbasis is naar alle waarschijnlijkheid een voorschotbedrag, aan de standen van de warmtemeters wordt uiteindelijk de reeële afrekening gemaakt. althans, zo ging het in mijn periode met blokverwarming. doordat je alleen (waarschijnlijk) voor de geiser en het koken gas gebruikt is je energiegebruik wat dàt betreft zeer laag. als je daarnaast nog electrisch kookt heb je amper gas verbruik. goede kans dat vraagsteller aan het einde van de rit geld terug zou kunnen krijgen.

ik heb geen geiser maar een boiler, ik betaal zelf,apart voor stroom en water en zelfs voor gas van het gasstel waar ik op kook.
de huur die ik betaal is 450 euro + 100 euro service kosten. ik heb gevraagd waaruit de service kosten bestonden en het antwoord was, de verwarming. ook is er hier geen huismeester en wordt er niets schoongemaakt, terwijl er in mijn portiek 3 mensen huren van de woningbouw !