Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolandaommen - 30-06-2014 14:55:26
Huishouden & Energie

Wel betalen maar geen verwarming

[quote=zoekster schreef op maandag 30 jun 2014, 11:56]ik vind het echt niet van deze tijd, bepaalde maanden de verwarming uit. wat ik zou doen als ik u was is een gespecificeerde rekening vragen aan de verhuurder over de servicekosten. want 1200 euro per jaar betalen alleen voor de verwarming vind ik erg veel. u moet daarnaast ook nog voor warm water en elektriciteit betalen, neem ik aan.

klik http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/servicekosten">hier

ik heb al gevraagd om een gespecificeerde rekening, in de zin van, wat houden die servicekosten precies in, ik kreeg te horen dat dat uitsluitend de verwarming betrof, dus of ik nu stook of niet, die 1200 euro op jaarbasis ben ik gewoon kwijt! de persoon die dit huis voor mij huurde vertelde dat hij glashard een enorme naheffing kreeg terwijl hij nooit overdag thuis was, hij heeft het uiteindelijk niet hoeven te betalen.
dit hoorde ik dus pas toen ik het huurcontract al getekend had en nog bij toeval ook!! en ja water stroom en gas van het gasstel betaal ik apart.

er gaat hier gewoon iets niet eerlijk en ik weiger te betalen voor iets wat mij niet geleverd wordt.
hartelijk dank voor de link die u meestuurde !