Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 30-06-2014 20:46:47
Huishouden & Energie

Advies over geschil

[quote=zoekster schreef op zaterdag 28 jun 2014, 11:17]wat ik me nu ineens afvraag. is dat de eerste brief met de uitsprraak van de gc die de schilder/advocaat toegestuurd kreeg? de advocaat heeft het over een brief van de gc van 19 juni jl. dan zou hij nog wel binnen de beroepstermijn zitten. of was de brief van 19 juni een aanmaning van de gc om tot uitvoering van de uitspraak van de gc over te gaan, nadat reactie uitblijft? dat zou ik nog even nagaan bij de gc, als ik jou was.

ook dan zou ik me daar geen zorgen over maken. wel kun je dan nog aan de advocaat per brief en mail laten weten dat je 'persisteert' en dat je de schilder zult houden aan het oordeel van de gc.

die brief van 19 juni betreft inderdaad een aanmaning van de gc, de uitspraak zelf dateert van eind maart. aangezien de termijn 2 maanden is, werd dus eind mei de uitspraak onaantastbaar, en dat is nog steeds zo.