Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolandaommen - 30-06-2014 23:34:14
Huishouden & Energie

Wel betalen maar geen verwarming

[quote=diumenge schreef op maandag 30 jun 2014, 15:49][quote=jolandaommen schreef op maandag 30 jun 2014, 11:24]
op de radiatoren hier in huis hangen meters en n.a.v wat daar gemeten word dien je wel of niet bij te betalen. dus als ik het hier warm wil hebben en daarom bij moet betalen dan is dat mijn verantwoording, lijkt mij. nu bepaald iemand anders of ik wel of niet de verwarming aan kan zetten.

maar dat is nu net het grote nadeel van blokverwarming, de verwarming zou voor u alleen aan moeten, dat kost iedereen geld. uiteraard gaat u meer betalen omdat de meters bij u warmte registreren. maar die warmte moet door de leidingen van het pand en andere bewoners krijgen dus ook warmte, die ze misschien niet willen. daarbij is er natuurlijk ook extra slijtage. ik ben bang dat er heel weinig aan te doen is. neemt niet weg dat de verhuurder u hier over had moeten informeren.

dat ben ik met u eens, ik was niet op de hoogte van het feit dat de verwarming gewoon uitgezet word.
en ja, het water moet door de leidingen maar de andere bewoners kunnen hun verwaming dicht zetten lijkt mij ?