Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anoniemwonen - 01-07-2014 12:09:02
Huishouden & Energie

Slechte beheerder woningen - kuijper & zonen

[quote=anoniemwonen schreef op dinsdag 1 jul 2014, 12:06]al bijna vijf jaren huren wij een appartementencomplex aan de laan van berlijn te haarlem. dit complex is in beheer bij:

kuijper & zonen makelaardij b.v.
h.j.e. wenckebachweg 75
1096 al amsterdam


hoe soepel alles gaat met de verhuur, hoe slecht het gaat als je er eenmaal in zit. bij klachten belt niemand je terug. het kantoor is onbereikbaar. en op brieven en e-mail wordt helemaal niet gereageerd. mijn man en ik zijn op leeftijd, maar wij zien dat onze veelal oudere buren hier niet lekker wonen en zich onveilig voelen omdat verhuurder geen maatregelen neemt.

ook van de radiatoren kloppen niets. sommige springen soms vanzelf aan waardoor je duizenden euro's moet bij betalen. ook zijn er bewoners (ouderen) met gescheurde ruiten en glasschade waar niemand op reageert. lampen worden niet gerepareerd etc. het zijn oudere mensen en niemand durft of heeft de energie om er iets tegen te doen.

wat kunnen wij hier aan doen?