Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willem00_1 - 01-07-2014 16:07:10
Geldzaken & Recht

Vast aan contract

Ook wij hebben hiermee te maken gehad met huurbegeleiding.nl
we waren ook aan het zoeken voor een woning voor de zoon van mijn vriendin,
en we zijn er eigenlijk zonder het te weten mee in aanraking gekomen omdat je automatisch wordt doorgelinkt naar dat soort sites, en de namen lijken ook erg op elkaar huur.nl , huur.nu huurdirect, huurmeteen huursnel etc etc, maar wij hebben met verschillende mensen lopen zoeken naar een woning dus en ook de gegevens van het zoekende stel ingevuld , hebben we i x een telefoontje gehad van ze en voor de rest allerlei aanbiedingen waar je echt helemaal niks aan hebt, maar krijgen we een mail van ze dat er betaald moet worden, maar niemand van ons heeft bewust zich hiervoor aangemeld, want je bent in de veronderstelling dat je pas geholpen wordt na betaling toch? en ik vindt het ook niet erg om te betalen maar niet voor iets waar je totaal niks aan hebt gehad.
want dit is gewoon een valstrik waar je zo intuint.
wij gaan het ook zeker niet betalen, inmiddels hebben ze al gedreigd met een deurwaarder om zo het gehele bedrag op te eisen van 498 euro. voor gebakken lucht.
moet ik dit tot een rechtszaak laten komen en ga ik dat winnen?
ik denk niet dat huurbegeleiding goed staat aangeschreven of vergis ik me.