Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 01-07-2014 17:26:07
Geldzaken & Recht

Teveel betaalde hypotheek rente

Geachte silvitje,

ik heb zojuist uw bericht gelezen over de betaalde rente. goed dat u vragen stelt over uw hypotheek. we geven u graag antwoord op uw vraag.

op uw vraag moet ik u helaas mededelen dat teveel betaalde rente niet terugbetaald wordt. dit omdat er een contract aan ten grondslag ligt. dit is een ondertekende afspraak. alleen op de herzieningsdatum kan de rente van het tarief worden aangepast. dit gebeurt als blijkt dat de waarde van de woning hoger of lager is dan de oorspronkelijke waarde. daarnaast kan tussentijds het tarief worden aangepast als wederom blijkt dat de waarde van de woning hoger is dan de waarde die bij ons bekend is. ook in dit geval is het niet mogelijk de teveel betaalde rente terugbetaald te krijgen.

ook geeft u aan dat u was opgezadeld met een woekerpolis. graag verzoeken wij u hierover telefonisch contact op te nemen. zo kan er een onderzoek gestart worden. wilt u graag gebeld worden door ons, dat kan. stuur dan via service@nl.abnamro.com uw telefoonnummer en tijdstip aan wanneer u bereikbaar bent. geef in het onderwerp aan dat het over hypotheken gaat, zodat uw bericht direct bij de juiste collega uitkomt.

ik hoop dat wij u tevreden kunnen stellen met het nieuwe voorstel.

met vriendelijke groet
abn amro webcare
mw. d. piquet