Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aj
ajvl - 01-07-2014 17:35:41
Computers & Telefonie

Windows opnieuw installeren werkt niet.

Hallo crewmember en kaasbroodje.

ik ben een paar dagen weggweest en daarom nu pas mijn reaktie. mijn compu werd 3 1\2 jaar geleden met een (eerste) ssd kaart van 36 gb geleverd en daarop was windows 7.0 geinstalleerd.
daaroverheen heb ik later eerst windows 8.0 geinstalleerd en later weer 8.1.
daarnaast een hd van 2.00 tb..
de ssd kaart was niet groot genoeg om al mijn programma's te installeren en daarom een aparte partitie gemaakt voor de programfiles op de hd. de ssd kaart is niet snel geformateerd maar grondig en ook nog twee lege partities op mijn |hd en ook grondig. de computer geeft aan dat de ssd kaart leeg is en 36.00 gb groot.
de twee partities zijn 230.00 gb en 460.00gb.
als ik windows 8.0 op de ssd kaart wil installeren wordt er gezegd dat daarvoor 36.01 gb ruimte nodig is en dus niet groot genoeg. bij de twee partities op f de hd zou nodig zijn 230.01 gb en 460.01gb. dit kan natuurlijk niet waar zijn en is voor mij dus onbegrijpelijk..
weet een van jullie of beiden hier raad voor?
ik wacht geduldig af, als het voor jullie abrakadrabra zou zijn geef mij dit dan ook maar door.
dan weet ik dat ik b.v naar my com moet gaan. groet,
to,.