Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 01-07-2014 20:28:52
Geldzaken & Recht

Huurbegeleiding = misleiding

@pieterwolters: "ik heb toestemming om het huurbegeleidings traject naar nieuwe woonruimte over vierentwintig maanden gespreid te mogen betalen".

ik lees hieruit dat opdrachtgever toestemming heeft van huurbegeleiding.nl om gespreid te betalen.

ik heb het uitgebreide contract snel doorgelezen en ik vrees dat ts eraan vast zit met alle gevolgen van incassobureau e.d. van dien. ik zou voor alle zekerheid toch even advies vragen aan b.v. het juridisch loket of aan jurofoon.

er staan trouwens tegenstrijdigheden op de website van huurbegeleiding.nl. op de ene pagina staat inderdaad : "indien ik binnen 2 jaar geen andere woonruimte heb gevonden dan kan ik deze kosten, conform voorwaarden, terugvorderen zodat ik niets verschuldigd ben! op een andere pagina staat onder het hoofdstuk no cure no pay": "daar wij u de zekerheid willen geven dat wij er alles aan zullen doen om zo snel mogelijk andere woonruimte voor u te vinden geven wij u een ‘no cure no pay garantie’. als u binnen 2 jaar niet verhuist kunt u uw reeds betaalde kosten voor het huurbegeleidingstraject terugvorderen. wijs jurofoon of juridisch loket daar ook even op. pas op! uw zoon heeft immers tegen dit bedrijf gezegd dat hij inmiddels al een huis heeft gevonden. wellicht bewaart men voicelogs.