Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 02-07-2014 13:16:15
Geldzaken & Recht

Bekeuring parkeren in berm van voorrangsweg

Op de dam/inrit is legaal en vlak ernaast dus via deze op berg gereden officieel niet meer....

dit is gemeente grond dus niet eigen grond en dan geld in de berm die bij we weg hoorde, dit is tevens voor uitwijken en pech gevallen dus ook de berm word bij de weg gerekend.

op autosnelwegen geld dat je moet stoppen op de vluchtstroom maar indien de berm niet zacht van regen is en stevige grond dat je door mag rijden in het gras om daar op hulp te wachten.

dus de berm komt nu ook bij de weg.
ook van belang is hoe breed deze berm is, net aan voldoende of kon je achter een bomenrij staan?

het lijkt dat in beroep gaan tegen deze boete kan maar een foto met jou auto duidelijk in dezelfde situatie even tijdelijk parkeren en het alternatief ook van op de oprit staan want dan maak je enige kans maar geen garantie.

zijn er duidelijke sporen bij uw inrit en andere dat het regelmatig gebeurde of was het hoog gras waar zelden iemand stond, want ook dat kan in de bewijslast helpen.
gedogen jarenlang en niet optreden zal eerder geseponeerd worden dan een eenmalige in hoge gras zetten....

dus zijn er op uw plek en diverse andere rijsporen van regelmatig gebruik of niet!