Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 02-07-2014 19:49:59
Voeding & Gezondheid

Pakketjes van beaucare

Is u nergens vertelt dat u herroepingsrecht heeft van 7 werkdagen (of meer)? want dat u de dienst meteen kan stoppen na ontvangst is niet genoeg. dat is gebabbel. er moet u een termijn zijn verteld. dan gaat die automatisch over in een termijn van 3 maanden. ik ga er even vanuit dat u voor 13 juni die proefpakketjes heeft besteld.

klik op contact en:

beaucare is handelsnaam van crosmo bv

zekeringstraat 17, 1014 bm amsterdam
kvk nr. 34272630
btw nr. nl 817968040.b.01
postbus 169
3960 bd wijk bij duurstede
email: info@beau-lab.com

wijk bij duurstede, dat komt me bekend voor. yep, het is die gast van vitaessent. is weer met een nieuw handeltje begonnen.

nou, er staat levensgroot vrijblijvend en er staat piepklein dat er vervolgzendingen komen over 14 dagen, als u even uw leesbril opzet. zo kan dat niet. vrijblijvend en ergens aan vast zitten zijn tegenovergestelde berichten. beroep u op dwaling.

en doe nooit meer zo dom om een proefpakket te bestellen, het is een slangenkuil.