Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peter_pb0ans - 03-07-2014 20:42:05
Huishouden & Energie

Eindafrekening een half jaar te laat

Ik had een afrekening... nu weer een creditnota zodat mijn afrekening weer is teruggedraaid. :(

wat een stel onbenullen... heb veh weer ingeschakeld, die belde me wederom prompt terug omdat zij wel een ingang bij electrabel hebben die antwoord geeft op de vragen. van electrabel uiteraard weer totaal niets vernomen.

nu blijkt het weer zo te zijn dat ze door een fout in het systeem het nieuwe voorschot dat mede bepaald wordt door de afrekening te laag vaststellen. ze waren de component energiebelasting even vergeten.

ze kondigen aan de creditnota te gaan incasseren.. ik heb de teruggaaf nog niet eens binnen. gelukkig kun je tegenwoordig erg eenvoudig een geïncasseerd bedrag weer terughalen, dat zal ook gebeuren wanneer ze het lef hebben die incasso door te zetten.

veh wist me ook te vertellen dat ze electrabel vanwege alle klachten niet langer mee laten doen aan energieveilingen..

kortom, we wachten maar weer af en gaan ondertussen maar eens op zoek naar een andere energieleverancier. er zijn er genoeg in de markt met leuke aanbiedingen...