Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pr
pregunta - 04-07-2014 13:00:20
Computers & Telefonie

Heel veel reclame

Had kort geleden dezelfde vraag. zie hieronder mijn vraag en antwoord. heeft echt geholpen, ik heb geen reclame meer!
pregunta woensdag 18 jun 2014, 21:31

antwoord op: hoe voorkom ik reclame op nieuwe pc?

kreeg uiteindelijk zoveel tips van jullie, dat ik niet meer wist wat ik nou het beste kon doen. sorry, maar ik ben maar een leek op dit gebied.
uiteindelijk maar even gebeld met de verkoper om te kijken wat die zouden zeggen. vanaf het begin tot het einde helemaal begeleid met het installeren van malwarebytes. en het is gelukt!!! ik ben overal vanaf en de pc is ook gelijk sneller. zij gaven ook nog aan dat ik eventueel adblockplus kan installeren. ga voorlopig even kijken of het zo blijft, anders ga ik die ook nog installeren. in ieder geval, iedereen bedankt voor jullie tips en misschien heb ik nu ook weer een tip gegeven via mijn verkoper en mijn ervaring hiermee.
.