Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
wanders.geerts - 04-07-2014 13:30:55
Geldzaken & Recht

Ouderdomspensioen te hoog vastgesteld

Naar aanleiding van uw bericht wil ik hier toch op reageren. het zelfde is mij ook overkomen en de oorzaak ligt erin dat tussen de werkgeversorganisatie en de pensioenfondsen het overleg is geweest dat de zg overgangsrechten niet van toepassing zijn bij mensen die in de wao/wia zijn . dat dit onterecht is spreekt voor zich want dit zijn verschillende organisatie s . die totaal los van elkaar staan .
na uitvoerig overleg heb ik hier bezwaar tegen aan getekend ,dit is door pmt afgewezen en ik beraad me nu op verdere stappen . het is voor de toekomst wel belangrijk dat men hier bezwaar tegen maakt om je rechten in de toekomst veilig te stellen. ook de verstrekte upo geeft duidelijk in het begin een hogere pensioen verwachting maar dat vervalt hiermee. wat betreft de upo die kan je geen enkele zekerheid en garantie geven. dit staat ongeveer gelijk met een verklaring op een stukje toiletpapier. hopende u hiermee te kunnen helpen groet ik u