Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
toxicfella - 04-07-2014 13:41:36
Computers & Telefonie

Vodafone repareert iphone met niet officiële apple onderdelen - iphone kapot, geen garantie ivm niet officiële apple onderdelen

Precies hetzelfde verhaal. iphone 5, vlek in het scherm. weggebracht naar vodafone voor reparatie (binnen de garantie). had binnen een week mijn toestel terug, is het scherm niet goed gemonteerd. een uur later stond ik weer bij vodafone en mijn toestel opnieuw ingeleverd voor reparatie. een week later kreeg ik mijn iphone terug. een paar dagen later kreeg ik het gevoel dat het scherm van mindere kwaliteit was. heb toen besloten om maar apple te bellen (een uur aan de telefoon gezeten met ze) en direct een afspraak gemaakt in de applestore in amsterdam. die hebben daar ter plekke mijn telefoon opgengemaakt en geconstateerd dat het geen origineel apple onderdeel was. ook was er bij apple niks bekend over mijn twee reparaties, wat wel door dynafix moet worden doorgegeven aan apple. (er stond niks in het systeem)

gelukkig na anderhalf uur daar gezeten te hebben heb ik een vervangend, nieuw, toestel gekregen.

ik heb ook nog gevraagd aan apple of ze hier wat mee gaan doen, en het antwoord is: ja. ze hebben hier een case van gemaakt, en het is bekend bij de hoog geplaatste mensen binnen apple.

de reden waarom ik pissig ben is omdat ze niet alleen mij geprobeerd hebben te naaien, maar ook andere mensen die niet eens doorhebben dat ze waarschijnlijk een goedkoop schermpje uit china in hun telefoon hebben zitten. ik hoop echt dat dynafix wordt aangepakt!