Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

domantwoord
domantwoord - 04-07-2014 14:59:16
Garantie & Verzekeringen

Diefstal goederen uit auto

[quote=jan4073 schreef op vrijdag 4 jul 2014, 13:09]het is niet een antwoord voor de vragen steller maar een reactie op sommige antwoorden. ik zal ongetwijfeld van de oude stempel zijn maar de meeste reacties staan mij gewoon tegen. ik vind het bedroevend hoe het met de maatschappij (de verloedering) gesteld is. als het niet van jouw is hoor je er af te blijven.
waar houd dit op? volgend jaar wordt het nog zo dat als de auto gestolen wordt dat de verzekering niet gaat uitbetalen omdat de auto in het zicht stond. had je hem maar in de garage moeten zetten. of willen we leven net als in o.a. zuid afrika alles met betonnen muur omheind met glasscherven en prikkeldraad er boven op. het is toch te zot voor woorden: de criminelen lopen vrij rond en werkende mensen moeten zich zelf en hun spullen opsluiten.
natuurlijk heb je gelijk dat iedereen van andermans spullen af moet blijven.
dit staat echter los van de vraag of de verzekering wel of niet uit zou moeten keren!
voorwaarden zijn in principe zwart wit en naar mijn idee volkomen duidelijk in een geval zoals dit.
en natuurlijk, de ts heeft er zeker niet om gevraagd om bestolen te worden maar de verzekering heeft wel duidelijk in de voorschriften staan dat ze niet uit zullen keren.
vervelend, zielig, de ts zal het vast liever anders zien en ik gun hem dat ook best maar de verzekering heeft in principe wel gelijk!
en daar verzekeren zeker niet word gedaan omdat men het zo goed met u voor heeft maar in de basis enkel en alleen om er aan te verdienen zullen (en kunnen) ze die voorwaarden niet steeds aanpassen aan de mate van zielig zijn, op zich zou dit zelfs oneerlijk zijn voor mensen die net iets minder zielig zijn ( hoe meet je dat eigenlijk)
samenvattend dus terecht vanuit het standpunt van de verzekering!!